Тіло загиблого чоловіка лежало на снігоприбиральній машині, поки вона їздила по колу. Про це повідомляє портал Телеканал 360°.

Подія сталася в місті Самара Російської Федерації і потрапила на відео. Місцеві правоохоронці зайнялися розслідуванням даного злочину.

Снігопад, фото: Знай.ua
Снігопад, фото: Знай.ua

Попередня версія свідчить, що 10 січня чоловік виконував роботи з прибирання снігу на колісному навантажувачі. Все відбувалося на парковці одного з торгових центрів міста.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте роботи призвели до того, що чоловік отримав травми, несумісні з життям. Невідома причина його загибелі, проте передбачається що вона настала в результаті порушення вимог охорони праці.

"Зараз проводяться перевірочні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події і причин їм попередніх", - заявляє регіональне управління СК.

При цьому в ЗМІ з'явилася інформація про те, що працівник зайнявся ремонтом підйомника, не відключивши мотор транспортного засобу. Передбачається, що потерпілого придавило стрілою кріплення ковша.

Очевидці відзначають, що тіло чоловіка впало під колеса снігоприбиральної машини до появи співробітників МНС.

Раніше повідомляли, чоловік хотів запустити феєрверк зі своїх штанів, але щось пішло не так: отримав серйозні травми.

Як повідомляв Знай.uа, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років.

Знай.uа писав, це новорічне диво? Десятки українців застрягли в Єгипті, людей виганяють з готелю-навіть крики не допомагають.