Стало відомо про інцидент, який стався в Лос-Анджелесі. Легкомоторний літак впав на залізничні, на щастя пілот вижив.

У неділю, 9 січня, невеликий літак спустився на залізничні колії біля аеропорту Уайтман, що в Лос-Анджелесі. Про це йдеться в заяві пожежного департаменту Лос-Анджелеса.

Літак втратив потужність і впав на шляху, проте пощастило, що поруч знаходився Співробітник правоохоронних органів, який витягнув пілота з салону літального апарату за мить до того, як поїзд зіткнувся з літаком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пілот був доставлений в травматологічний центр, де його повинні будуть привести в порядок. Які саме травми він отримав - не повідомляється.

Пошкоджений літак залишався на залізничних коліях лінії Metrolink Antelope Valley або поруч з ними, і весь рух поїздів у цій області було обмежено. Екіпаж почав розслідувати аварію, і провів спецоперацію з чищення.

У мережі навіть з'явився ролик, який був знятий нагрудною камерою співробітника правоохоронних органів. Там показано, що якби пілот пробув на місці аварії ще секунд 30, то від нього б нічого не залишилося, так як поїзд мчав з величезною швидкістю. Тепер пілот зобов'язаний поліцейському життям, адже це його заслуга, і своїм життям він ризикував також в той момент. На щастя, все закінчилося благополучно, і після пройденої реабілітації чоловік зможе повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, що літак почав втрачати висоту через обмерзання, в мережі з'явилися переговори пілота з диспетчером

Раніше повідомлялося, що міністр проплив 12 годин у морі після краху вертольота

Також, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "тепер маю два дні народження". Чоловік згадує, що тоді літак стиснуло, як гармошку