З сусідньої Білорусі прилетіли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що в столиці, в місті Мінськ обвалився пішохідний міст. Повідомляється, що міст проходив через вулицю Немига. Є інформація, що під час падіння на ньому перебувала людина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання ATN News, яке також поділилося ще й відеокадрами інциденту.

Обвалення прольоту пішохідного мосту в центрі столиці Білорусі сталося вночі в суботу, 8 січня.

На опублікованих кадрах видно, як частина шляхопроводу впала на проїжджу частину. В результаті події перекрито рух на частині проспекту переможців та вулиці Немига.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Попередньою причиною обвалення моста міська влада назвала втому конструкції. При обваленні пішохідного мосту жертв і постраждалих немає.

На кадрах майже чітко видно, що під мостом теж перебувала одна людина. Вона дивом вижила і не потрапила під уламки. Народилася в залізній сорочці.

Раніше повідомляли, українка купила в супермаркеті банан з дивними плямами: невідома інфекція з тропічної країни.

Як повідомляв Знай.uа, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.

Знай.uа писав, у школі обвалилася стеля прямо під час уроку, дитина отримала травми: кадри з місця НП.