У 2019 році, в парламенті Данії стався кумедний випадок, через який сміялися абсолютно всі представники влади.

Там депутати підтримали покупку чотирьох циркових слонів за бюджетні гроші, про що розповіла прем'єр-міністр Метте Фредеріксен. А все через те, що в 2018 році Данія заборонила використовувати диких тварин, включаючи слонів, в цирку. Тварин необхідно було викупити, щоб забезпечити їм гідну старість.

Слон. Фото: OIR mobi
Слон. Фото: OIR mobi
Слон. Фото: OIR mobi

"Чого ми не знали, коли купували їх, тільки не смійтеся, у слонихи Рамболине є друг. Кращий друг-верблюд. Верблюд на ім'я Алі. Нам сказали, що неправильно розлучати Рамболіне і Алі", - заявила Метте.

Прем'єр-міністру довелося виправдовуватися за зайві витрати на верблюда. Також прем'єр подякувала партії націоналістів. Вони підтримали покупку верблюда незважаючи на те, що його звуть Алі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

@best_maus

♬ оригинальный звук - Best_Maus

За слонів заплатили близько 1,6 мільйона євро. А те, що слониха Рамболін багато років дружить з цим верблюдом, стало непередбаченою обставиною - відомо лише те, що в 2010 році вони разом з'явилися в документальному фільмі про цирк Даннеборга.

Згодом тварини були безкоштовно передані в парк, який запропонував найкращі умови.

Нагадаємо, ФОП-ам назвали ситуації, коли можна не використовувати касовий апарат: дозволено не видавати чек

Як повідомляв "Знай.ua", топ скандальних законів, прийнятих в 2021 році: нові штрафи в 10 тисяч, "вето" на сигарети і подарунок органів через "Дію"

Знай.ua писав, графік весняних та літніх канікул в українських школярів у 2022 році: скільки і коли відпочиватимуть діти