Макс Барських в трусах зацікавив Дантеса своїм опуклим причинним місцем: "Мішечок з подарунками?"

Цього разу, за несподіваною зміною іміджу, послідувало практично повне оголення. Макс виявився, судячи з місця розташування, на березі Атлантичного океану, в Майамі, Флорида, абсолютно без одягу - лише в одних тоненьких трусиках. Однак, як згодом виявилося, це зовсім не ця локація. Він демонструє спортивне, струнке тіло з плоским животом і з худими ногами.

"Навіщо я туди дивлюся?🤦 🏻 ♀ ️ ", "Якщо це не Секс, то що тоді?", "Нормальний мішечок з подарунками у Санти😂"," не дивись туди, Не дивись😂", " Ну можна і не одну, Ми тільки раді😍",- пишуть користувачі в коментарях.

Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.

Українцям підняли податки на зарплату-підвищення "мінімалки" не так приємно: скільки люди отримають на руки

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з мінімальною зарплатою зріс і податок з 1170 до 1267,5 гривень. Чергове підвищення мінімалки заплановано на 1 жовтня 2022 року. З державного бюджету на цей рік, виплата зросте всього на 200 гривень, до 6700 гривень, а податок, у свою чергу, до 1306,5 грн.

Працівники з мінімальною зарплатою отримуватимуть, за вирахуванням податків, з 1 грудня по 30 вересня 2022 року - 5232,5 грн; з першого жовтня - 5393,5 грн. Офіційно працевлаштовані українці платять податки в розмірі близько двадцяти відсотків (19,5%): 18% з них - це податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) і півтора відсотка - це військовий збір.

Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua

Джамала зізналася, за що насправді полюбила свого чоловіка: "Люди змінюються, а почуття ті ж самі"

Вона виставила цілих чотири сімейних, теплих знімка зі своїми малюками, з коханим чоловіком біля новорічної ялинки. На третьому знімку діти показали свою самостійність біля дерева, розглядаючи всілякі іграшки.

"Мені здається, змінюється час, змінюються люди. Але почуття-вони ті самі! Любов і доброта були такими ж ще до народження всього. Люблю вас❤️", - пише артистка в публікації.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

"Дитині відірвало пальці петардою, а собака померла від салютів": українець пояснив, яку небезпеку несуть святкові розваги

Відомий український репер Андрій Фріл вирішив висловитися стосовно салютів, і розповів, чому вони повинні бути заборонені в Україні як мінімум. Щороку під час зимових свят він бачить новини про те, як домашні вихованці вмирають через переляк від салютів, про пожежі в квартирах через піротехніку, або як підліткам відриває пальці петардою. У минулому році і зовсім в Римі після салютів з'явилися фото величезної кількості мертвих птахів.

Але, як це найчастіше і буває, про це говорять кілька днів, а потім забувають. В Україні намагаються вирішити це питання раз і назавжди за допомогою петиції. Тварини бояться салютів, і це незаперечний факт. Щороку вони вмирають від переляку, або ж зривають повідці і тікають в невідомому напрямку під час прогулянок.

Салют, фото з вільних джерел
Салют, фото з вільних джерел

Мін'юст пояснив українцям, як повернути гроші після покупки квартири: можна навіть через три роки

Якщо це відбувається вперше - ви звільняєтеся від сплати збору, але є й інші категорії громадян, які не виробляють обов'язковий внесок у державне пенсійне страхування. Це стосується юридичних осіб, які купують нерухомість за бюджетні кошти, організацій іноземних держав при наявному імунітеті, і громадян, які перебували в черзі на отримання житла.

Та особа, яка перебувала в черзі, потрібно підготувати документ від органу, який і займався веденням обліку такої черги. Якщо житло було придбано вперше кілька років тому, а також якщо був оплачений збір - є можливість повернути ці гроші.

Житлові будинки, фото: Знай.ua
Житлові будинки, фото: Знай.ua