Стало відомо, що залізно-дорожній перевізник "Укрзалізниця" вирішив брати гроші з простих громадян за роздруківку онлайн-квитків.

Електронний квиток можна "перетворити" на паперовий всього за 12 гривень, з яких 2 грн - це ПДВ. Проте, ця послуга не обов'язкова, ви досі можете показувати квиток з телефону, що працює нарівні з паперовим. Однак деякі провідники примудряються хитруватися і просити українців роздруківку. Про це повідомив журналіст Олександр Рудоманов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

"А ви знаєте, що за обмін Електронного квитка на паперовий в касах "Укрзалізниці" тепер потрібно платити 12 гривень? Ця послуга була введена в середині грудня", - пише він у публікації.

Хоча хтось помітив у цьому нововведенні не надто багато ефективності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Укрзалізниця", скріншот: Facebook
"Укрзалізниця", скріншот: Facebook

"З мінусів, можливо було варто зробити роз'яснення кампанію для зменшення обміну квитків в касах, що я пропонував в 19 році робити, але ж ніт", "Це хороша ініціатива, тому що купа черг утворюється тільки через те, що людям нада, як раніше. А те, що можна той самий електронний квиток на принтері максимум за 2 грн роздрукувати, це не котить - треба постояти в черзі, за звичкою", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами - іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Як повідомляв "Знай.ua", українці ледь не задубіли у вагоні "Укрзалізниці": пхали простирадла і ковдри в усі вікна

Знай.ua писав, поїзд "Укрзалізниці" загорівся просто в дорозі: пасажирів вивели на сніг о 4 ранку