У мережі з'явилося відео зачистки головної площі в Алма-Ати, що в Казахстані. Там вже кілька днів триває революція. Місцеві жителі вимагають повалити владу.

Нові ролики з'явилися в мережі зовсім недавно, повідомляє військова комендатура міста Алма-Ати.

А Алма-Ати йде антитерористична операція, а на вулицях чути стрілянину.

На роликах, які зараз почали поширювати по мережі, видно, що одну з площ у місті почали контролювати силовики. Також вони заявили, що вночі протестувальники намагалися захопити будівлю поліції, але атаку відбили і "десятки нападників ліквідували".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До площі Республіки відправили цілу колону військових вантажівок, і триває перестрілка з протестувальниками.

Крім того, була захоплена телевежа "Коктобе" за неперевіреними даними.

При всьому цьому, протестувальників це не лякає, і їх на площі стає все більше, адже вони хочуть відстояти свої права, і продовжують знищувати військову техніку.

Чим все закінчиться в результаті-невідомо, проте кадри дійсно моторошні.

Варто відзначити, що починалося все з мітингу за зниження цін на скраплений газ, але, в підсумку все переросло в масові протести з перестрілками. Вже кілька днів вся країна практично сидить без Інтернету і зв'язку. Також, там був захоплений аеропорт, і багато хто не може полетіти через це, включаючи громадян України.

Глава Ради Безпеки Нурсултан Назарбаєв пішов з посади Ради безпеки на тлі масових протестів в країні. Очолив відомство президент Казахстану Касим-Жомар Такаєв.

Нагадаємо, що українці застрягли в Казахстані під час протестів: МЗС зробило термінову заяву про долю земляків

Раніше повідомлялося, що Казахстан у вогні-люди кинулися з благаннями про допомогу до Скриптоніту і Сабурова

Також, еєреворот в Казахстані: протестувальники захопили лікарні - не пускають ні пацієнтів, ні медиків