Володимир Зеленський показав, як знімав новорічне звернення. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Традиційно 31 Грудня на багатьох українських телеканалах показали звернення президента. Для Володимира Зеленського це було другий Новий рік на чолі держави і обидва його звернення кардинально відрізнялися від попередників.

У зверненні на честь приходу 2022 оду Володимир Зеленський запросив до себе різних представників українських професій: лікарів, спортсменів, водіїв, пожежників, вчителів, науковців, військових, а також представників інших відомих професій.

5 січня на Instagram-сторінці українського президента з'явилася відеонарізка, в якій було продемонстровано процес зйомки новорічного привітання.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Український президент запитав запрошених до нього українців, чи довго вони чекали його, так як зйомки затрималися.

"А ви знаєте,як це буде потім виглядати? Буде текст, будете ви, будете ви Різні, буде для вас сюрприз", - повідомив він.

Також у відеонарізку потрапив уривок з промови Володимира Зеленського.

"Я дуже не хотів би говорити мовою статистики, але ви знаєте мій батько, він математик. І якщо він не почує у зверненні президента України конкретики - а саме цифр і відсотків, то конкретику про себе почую Я", - повідомив він.

Нагадаємо, що українець зажадав від Зеленського не платити пеню на аліменти, назвав багато причин: "живуть менше жінок"

Раніше Знай.ua повідомляв, що українським чоловікам запропонували народити дитину в 2022 році: за" ухилення" штраф-1500 грн

Також Знай.ua розповідав, що субсидія і борги по аліментах: у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році