Глава Нацполіції Ігор Клименко анонсував підвищення зарплат для співробітників правоохоронних органів. Відповідну заяву він зробив на своїй Фейсбук-сторінці.

Клименко повідомив, що питання зарплати було одним з найбільш чуттєвих для співробітників правоохоронних органів. Він повідомив, що в 2021 році життя поліцейських поліпшувалася і ця практика буде продовжуватися.

Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

"Кабінет Міністрів України виділив поліції гроші для поетапного підвищення грошового забезпечення поліцейським з цього місяця. Першу підвищену зарплату вони отримають вже наприкінці січня",- повідомив він на своїй Фейсбук-сторінці.

В першу чергу оклади зростуть у патрульних, спецназівців, поліцейських, які служать в ООС. Також очікується підвищення зарплати в квітні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зауважу, керівники Нацполіції, структурних і територіальних підрозділів підвищення зарплат не отримують", - повідомив він.

Зазначимо, що раніше міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що співробітники поліції можуть отримувати додаткові гроші, працюючи на охороні різних об'єктів.

Нагадаємо, що українець зажадав від Зеленського не платити пеню на аліменти, назвав багато причин: "живуть менше жінок"

Раніше повідомлялося, що українським чоловікам запропонували народити дитину в 2022 році: за" ухилення " штраф-1500 грн

Раніше повідомлялося, що субсидія і борги по аліментах: у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році