Вову Остапчука вдарили струмом і нагодували олів'є зі штучної руки - так навіть у в'язницях не катують: "Звичайна історія"

Володимир Остапчук показав своїм фанатам парочку кадрів з останнього, новорічного випуску свого "Gagarin Show", де він із запрошеними гостями як зазвичай обговорював теми зі світу криптовалюти.

Учасники шоу також готували олів'є в окулярах для плавання, а сам телеведучий їв цей кулінарний шедевр з руки від пластикового манекена. Крім того, Остапчук відповідав на питання про криптовалюта зі спеціальними браслетами, які в разі помилкової відповіді били його розрядом струму. Нова серія вийшла дуже смішною і забавною.

Вова Остапчук, фото з Instagram
Вова Остапчук, фото з Instagram

Розписатися і продати держвласність не вийде? У Мін'юсті розповіли все про правила укладення шлюбів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Міністерстві юстиції України нагадують, що в у нас в країні шлюбний вік для чоловіків і жінок встановлюється у віці 18 років. Особи, які бажають зареєструвати шлюб, повинні досягти шлюбного віку в день реєстрації шлюбу.

Шлюб в Україні ґрунтується на вільній згоді жінки і чоловіка. Примус жінки і чоловіка до шлюбу не допускається. Не менш важливою умовою при одруженні є встановлення спорідненості.

Скрін, відео YouTube шлюб
Скрін, відео YouTube шлюб

Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина без свідомості і в кисневій масці: "Важкі хвилини"

Як відомо, дівчина нещодавно побралася зі своїм хлопцем. Обранцем 20-річної співачки став 24-річний скандальний блогер Олександр Волошин. Він зробив їй пропозицію ще в кінці жовтня 2021 року.

5 січня дівчина опублікувала фотографію свого нареченого в кисневій масці на лікарняному ліжку. Подробиць стану свого нареченого вона не повідомила, заспокоївши тим що з ним все добре.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Шкільне меню Євгена Клопотенка "забракували" батьки, вимагають терміново скасувати: "Діти відмовляються їсти і пити"

Популярний український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко, схоже, почав трохи "напружувати" деяких супротивників нового меню шкільного харчування. Також є люди, які проти "меню Клопотенко" для дошкільних освітніх установ. Все це вилилося в нову петицію.

"Прошу розглянути петицію про нове харчування в дитячих садках "нове шкільне харчування" Євген Клопотенко. Діти відмовляються їсти все і пити. Сидять на одному хлібі і воді, цілий день голодні. Плюс підняли ціну на харчування, за що? Діти в ясельних групах випльовують їжу, старші просто відставляють тарілки і сидять. Може це харчування і правильне, але можна ж не повністю прибрати сіль і цукор, а трохи скоротити", - пише Валерія Горожанкіна.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

Перші загиблі, захоплення аеропорту, грабіж банкоматів і повалення пам'ятника Назарбаєву: напруга в Казахстані досягла межі

У Казахстані мітинги за зниження цін на скраплений газ переросли в масові протести. У підсумку протестувальники вступили в перестрілку з військовими, а потім підпалили резиденцію президента.

Вже до лікарень звернулися 197 осіб, більша частина яких представники поліції. Лікарі зафіксували чотирьох загиблих. До масових протестів приєдналися працівники заводів, які влаштували страйки. Також протести зі столиці перекочували в інші міста країни.

Скрін, відео YouTube протести в Казахстані
Скрін, відео YouTube протести в Казахстані