Мешканка Херсонської області жорстоко обірвала життя своєму співмешканцю під час конфлікту. Жінка завдала жертві понад 100 ударів ножем у тулуб і голову, а після відрізала його статевий орган.

Вбивство сталося в одному з сіл Великокопанівської ОТГ у Херсонській області. У поліцію надійшло повідомлення про знайдене в будинку закривавлене тіло. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

На тілі жертви були численні ножові поранення. Поліцейські вже виявили та вилучили можливе знаряддя вбивства. Також на місці перебувала 50-річна співмешканка загиблого, яка визнала провину у скоєному злочині.

За словами жінки, ввечері 3 січня, під час застілля між ними виник конфлікт. Обидва були в алкогольному сп'янінні. Чоловік нібито почав її ображати і принижувати, виникла бійка, під час якої жінка схопила ніж і завдала йому понад 100 ударів в тулуб і голову.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Повідомляється, що зловмисниця за допомогою ножа і молотка фактично відокремила голову від тіла і відрізала йому статевий орган. Вранці, як ні в чому не бувало, жінка повідомила сусідові, що її співмешканець помер.

Жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Відкрито кримінальне провадження за п.4 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю" КК. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 19-річну акторку знайшли неживою у своєму ліжку - є сліди удушення: "Їй потрібен був батько..."

Як повідомляв Знай.uа, дитина померла у реанімації, розлючені родичі взяли лікарню штурмом - "Паралізували на 12 годин"

Також портал Знай.uа писав, що українець загинув під час зимових розваг на сніговій гірці - поїздка на санках була фатальною: доньку встигли врятувати