Резонансний смертельний випадок на Миколаївщині змусив говорити про нього всю Україну в перші дні 2022 року. Там поліцейські затримали жінку, яка спричинила смертельні поранення знайомому в місцевому будинку культури. Про це повідомила поліція Миколаївщини.

Як зазначається, 30-річна жінка завдала ножове поранення у живіт молодикові, який вимагав від неї взаємності, погрожуючи цією ж зброєю.

У поліції цей факт описали як «проявляв до неї надмірну увагу на дискотеці». Знаряддя вбивства жінка відібрала у чоловіка, від отриманих поранень 25-річний потерпілий стік кров’ю на місці події.

Правоохоронці затримали жінку, одразу ж визначивши її як «зловмисницю», їй інкримінують статтю про "Умисне вбивство", за якою їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини
Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Те, як поліція поставилася до фігурантки справи, обурило суспільство. Українці звернули увагу на те, що жінка могла оборонятися від чоловіка з ножем і що її вину не доведено, тож правоохоронці не мали права називати її «зловмисницею».

Пізніше поліція оприлюднила подробиці події, які з’ясували у ході попереднього розслідування.

Як виявилося, вбитий та жінка були знайомими, вони разом відпочивали у будинку культури та розпивали алкогольні напої. Ще в приміщенні вони посварилися, і це помітив один з працівників клубу. Коли знайомі вийшли на двір і продовжили сваритися, працівник клубу пішов за ними.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини
Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

«З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притиснув чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт», - додають правоохоронці.

Більш точні пояснення жінка надавати відмовляється, про можливу спробу зґвалтування чи нападу вона не заявляла і жодних тілесних ушкоджень не отримала.

Розслідування триває, правоохоронці не виключають можливого перекваліфікування справи.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини
Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

Нагадаємо, "Як ти смієш називати мене повією?": моторошна історія з серіалу ожила 10 років потому.

Раніше повідомляли, що 10-річна дівчинка померла після того, як повторила трюк з TikTok у своїй спальні

Також, українка стала на захист країни разом зі своїми дітьми-вся сім'я в ЗСУ