У мережі розповіли історію дівчини, яка втратила 55 кілограмів за короткий термін. Вона вчасно взяла себе в руки, і тепер відчуває себе прекрасно.

Їжа для дівчини завжди була якоюсь "емоційною подушкою", яку вона не могла контролювати.

PR-директор з Сіднея почала боротися зі своєю вагою з восьмирічного віку-і до того часу, коли їй виповнилося 15 років, вона важила вже 117 кілограмів.

Вага продовжував зростати, і вона нічого не могла з собою вдіяти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Зрештою, я була найтовстішою дівчиною в школі. Наді мною досить сильно знущалися завжди " - розповідає Кассандра про своє минуле.

Одного разу вона зрозуміла, що потрібно брати себе в руки, і дуже швидко схудла з 20 розміру до 10, тим самим скинувши 55 кілограмів. Все це сталося природним чином.

"Я була ще дитиною, мені просто не хотілося піклуватися про це. Я просто хотіла робити це. Я викидала свої емоції на їжу, тому що це було легко. Єдина проблема, з якою я зіткнулася, полягала в контролі порцій " - продовжила дівчина.

Батьки помітили, що вона стрімко набирає вагу, і відвели її до лікаря. Аналізи, дієти-все це тривало близько п'яти років.

Спроб схуднути було кілька, але всі вони провалювалися. Зараз їй 27, і у неї все ж вийшло це зробити завдяки помірному харчуванню. Це спеціальна методика, яка їй допомогла.

Головною проблемою раніше було те, що вона це робила для когось, а не для себе. Це неправильно.

Нагадаємо, що дівчина важила 133 кг і витрачала тисячі на фастфуд-народження доньки створило з нею диво

Раніше повідомлялося, що 22-річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти

Також, юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися"