З Хмельницької області прийшли доволі тривожні новини, які можуть дати урок всій країні. Справа в тому, що Національна поліція розслідує шахрайську схему, за якою жінка з Шепетівки під приводом отримання виплати за вакцинацію втратила цілий "статок". У жінки виманили цілих 32 тисячі гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції Хмельницької області.

Повідомлення шахраїв, фото: Нацполіція
Повідомлення шахраїв, фото: Нацполіція

"46-річна шепетівчанка отримала смс-повідомлення на телефон про доступні виплати за вакцинацію. Потерпіла перейшла за посиланням на фіктивний сайт і заповнила спеціальну форму, де вказала всі особисті дані. Після цього з її карткового рахунку зникло понад 32 тисячі гривень", — повідомили правоохоронці.

Поліція розслідує злочин і закликає громадян не реагувати на подібні повідомлення.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Картку "єПідтримка" можна оформити тільки в офіційному додатку Вашого банку, яке автоматично переводить в додаток "Дія". Всі повідомлення надходять тільки в цих додатках, а не безпосередньо на телефон", - уточнили правоохоронці.

Раніше повідомляли, українських заробітчан грабують у Польщі: найпопулярніші схеми обману.

Як повідомляв Знай.uа, українців зобов'язали прив'язувати сім-карту до паспорта: як це зробити.

Знай.uа писав, українку обчистили до копійки з картки "ПриватБанку" без кодів і паролів: "зате повернути доведеться мені".