Вже за кілька днів, 19 грудня 2021 року, розпочнеться виплата одноразової матеріальної допомоги вакцинованим українцям у розмірі 1000 гривень.

Її ще в листопаді анонсував президент України Володимир Зеленський. Щоб отримати тисячу гривень від держави до кінця цього року, потрібно встигнути подати відповідну заявку до 29 числа. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. Заявка подається в додатку "Дія", де з наступного тижня Розпочнеться бета-тестування програми" єПідтримка", яка і передбачає виплати.

Голосування за тисячу гривень Зеленського, скріншот: Youtube
Голосування за тисячу гривень Зеленського, скріншот: Youtube

Ця програма є частиною допомоги бізнесу, ініційованої главою держави.

"Треба мати сертифікат про повний курс вакцинації в додатку Дія. Щоб отримати виплату, потрібно відкрити спеціальну карту "єПідтримка" в одному з банків-партнерів, вони будуть додаватися до проекту щодня. Відкрити карту можна буде як онлайн, так і офлайн. Зауважте, отримати кошти на звичайну картку можливості не буде", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube

"Що робити, якщо сімейний лікар відмовився вносити інформацію про вакцинацію, тому що: "Дія - це аферисти"?", "А що за сертифікатом? Я щось не зрозумів який сертифікат потрібен", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українцям назвали обов'язкову умову для отримання 1000 грн за вакцинацію: з цим проблеми у багатьох

Як повідомляв "Знай.ua", українець заблокував карту Приватбанку через шахраїв і не може побачити свої гроші - "Клієнтом у них вважається..."

Знай.ua писав, тисяча Зеленського за вакцинацію "згорить" за 4 місяці: українцям нагадали про терміни та умови