Стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки відбулося досить незвичайне весілля. Дівчина вийшла заміж за рожевий колір.

Американка на ім'я Кіттен Кей Сера вирішила увійти в світову історію незвичайним способом, вийшовши заміж за рожевий колір. Відбулося весілля в перший день року, 1 січня в Лас-Вегасі.

Така ідея прийшла до неї кілька років тому, коли дитина пожартувала над нею, сказавши, що вона носить занадто яскраві кольори. Сприйняла вона слова хлопчика цілком серйозно, адже, всі свої 40 років живить слабкість до рожевого кольору.

"Дитина звернулася до мене, стоячи на скейтборді: "Вау, ти любиш рожевий, так?". Я сказала: "Так, я так його люблю". А він відповів: "Якщо тобі він так подобається, то чому ти не вийдеш за нього заміж?". Я подумала:" ця дитина щось розуміє",-пояснила Сера.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У день весілля вона одягла пишну сукню, таке ж пальто, пофарбувала волосся в рожевий, а також підібрала відповідну діадему. Всі аксесуари поєднувалися прекрасно один з одним.

Біля вівтаря вона впевнено відповіла позитивно, а гості, що прийшли на весілля, підтримали близьку подругу, і включили рожевий колір в свої наряди. Навіть домашні вихованці були вбрані в один з відтінків рожевого.

На підлозі були розкладені квіти, і Кіттен спускаючись вниз сказала: "я думаю, що у людей є партнери, але у мене є колір!". Цей колір вона пообіцяла носити аж до останнього дня життя, і найімовірніше так і буде.

Нагадаємо, що це вже не перше незвичайне весілля. Минулого року мешканка Бразилії зрозуміла, що вона не знайдете кращого партнера, ніж вона сама, і вийшла за себе заміж. Примітно, що вже через два місяці вона розлучилася, адже зустріла живу людину, з яким їй добре.

Нагадаємо, що 23-річний альфонс заради солодкого життя одружився на 53-річній Багачці: оплачує всі його "хотілки" і "пустощі"

Раніше повідомлялося, що дорасавіца-простачка або хитра інтриганка? Чим насправді підкорила Сулеймана легендарна Хюррем

Також, жеенщина доплачувала на відпочинку за зайву вагу, засмутилася і скинула за рік половину "себе"