Президент Володимир Зеленський розповів про свою велику подорож областями України, в якій він особисто "випробував" стан доріг.

Новий пост з'явився на його сторінці в соцмережі Instagram. Як заявив глава держави, під час своєї поїздки він нарешті упевнився в якості українських доріг і особисто побачив результати програми "Велике будівництво", яка націлена на поліпшення інфраструктури в країні. Всього він проїхав понад 700 кілометрів у п'яти областях України.

"Це один із проявів турботи й поваги держави до своїх громадян – українці гідні їздити хорошими дорогами, не нервувати, а насолоджуватися красою рідної країни", - написав Президент.

Скріншот з Instagram, Володимир Зеленський
Скріншот з Instagram, Володимир Зеленський

Але, Зеленський зазначив, що не всі дороги знаходяться в хорошому вигляді, ще є над чим працювати. У найближчі роки він планує оновити трасу М-06 Київ - Чоп, яка дійшла до критичного стану. Також Володимир заявив, що цього року розпочнеться реконструкція обходу Житомира. З початку весни, протягом 2022 року Президент хоче відремонтувати 4 окремі ділянки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, обвалився 4-поверховий будинок - власники лише розвели руками, момент аварії потрапив на відео: "Що за паніка?"

Як повідомляв Знай.uа, пенсійний вік в Україні вимагають знизити з 60 до 55 років: "Не можуть забезпечити...."

Також портал Знай.uа писав, що українці вдень з вогнем знайшли скумбрію Зеленській по 8 грн - здивуванню немає меж: "І гречки по 12..."