Ще з 19 грудня 2021 року українці, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу, подають заявки на бонус у тисячу гривень від держави. Для цього потрібно бути зареєстрованим в додатку "Дія" і зробити два щеплення будь-якої з зареєстрованих в Україні вакцин.

Витратити отримані кошти пропонують або в сфері розваг (купити квитки в театр, цирк або кіно), або в спортзалі, або накупити на них книг. Закупитися їжею, алкоголем або одягом на ці гроші не вийде.

Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа
Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа

Однак наші співгромадяни завжди відрізнялися небувалою кмітливістю і готові піти на що завгодно, аби «обдурити систему». Поради про те, як перевести в готівку «Вовину тисячу», масово поширюються в мережі.

Наприклад, одна користувачка соцмережі "Тікток" стверджує, що їй вдалося отримати тисячу готівкою, просто купивши і здавши в касу залізничні квитки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли купила квитки до Києва за 1000 гривень Зеленського, а наступного дня скасувала виїзд і отримала готівкою на вокзалі», - підписала вона свій ролик.

Однак в її метод не всі повірили, так як зазвичай гроші за квитки повертають на ту ж карту, з якої їх оплачували.

@lesiuchkaaa

ЛайфХак 😂🙌🏼

♬ оригінальний звук - sergiivna❤️

"А потім ми дивуємося депутатам, корупції", "Ну і якщо карткою оплатили, то на карту і повертають», «Маячня, це неправда», «Так не можна. Якщо йде розрахунок по карті, то кошти повертають на карту», «Будь-хто, хто повертав квитки на ЗД, знає, що 1000 тобі ніхто не віддасть, сума буде менше», «Мені не повернули, так як перевізник порахував це непотрібним», - впевнені українці.

Знайшлися і ті, хто повірив в лайф-хак.

"Я пробував, у мене теж вийшло", "Ні, я скільки разів брала з карти квитки, в касі роздруковувала, то віддавали готівкою. А якщо квитки не були роздруковані, то тоді так, повертають на карту», - запевняють вони.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура.

Як повідомляв " Знай.ua", "Вовіна тисяча": половина українців масово кинулася за книгами, куди ще витрачають гроші за вакцинацію.