Стало відомо про черговий курйозний випадок за участю невідомої молодої дівчини, яка вибрала зовсім невідповідне місце для справляння природної потреби.

Дівчина вирішила спорожнитися біля пам'ятника Степану Бандері на однойменній вулиці, а невідомі очевидці зняли все на камеру. Як повідомляють в 24 каналі, найімовірніше, інцидент стався ще восени, проте відео з'явилося на ресурсі Vimeo тільки 3 грудня.

Дівчина спорожнилася біля пам'ятника Бандері
Дівчина спорожнилася біля пам'ятника Бандері

На провокативному відеоролику з назвою" Запрошення до мирної розмови " видно, як дівчина сидить біля пам'ятника зі спущеною білизною, а потім демонстративно одягає труси, шорти і йде. Весь запис супроводжується піснею"Батько наш, Бандера".

Дівчина спорожнилася біля пам'ятника Бандері
Дівчина спорожнилася біля пам'ятника Бандері

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

В описі до відео написано: "Благодійний фонд "Червона сеча". Зараз воно до перегляду недоступно. Судячи з усього, його видалили або заблокували через скандальний зміст і посил.

Скріншот з 24 каналу
Скріншот з 24 каналу

За попередніми даними, які були вказані на сторінці автора відео, винуватиця – 24-річна Наталія Д., нібито родом з Києва. Дівчина є учасницею спільноти "Воїни добра і світла" і називає себе в соцмережі "Адольф Отченашкін". Його члени поширюють неоднозначний контент. Наприклад, фото з використаною прокладкою на обличчі або презервативом в зубах.

У своїй останній публікації дівчина поскаржилася на "інтернет-сафарі" проти неї через відео з пам'ятником Бандері. Автор заявила, що їй погрожують користувачі соцмереж і закликають попросити вибачення за скоєне.

Скріншот з 24 каналу
Скріншот з 24 каналу

Нагадаємо, 28-річний безбілетник не встиг проскочити через турнікет в метро і поїхав на той світ: "Був хорошим хлопцем..."

Як повідомляв Знай.uа, українка провчила коханку чоловіка, прикрутивши гумовий "подарунок" до капоту її авто: "Будеш мати свій, а не лізти до чужих!"

Також портал Знай.uа писав, що українка придумала хитрий лайфхак, як отримати 1000 гривень Зеленського готівкою, але їй не повірили: "Забрала на вокзалі"