Харківські комунальники вирішили покарати водія за невдалу парковку. Про це повідомляє телеграм-портал Всевидюче ОКО.

Як відомо, в Україні існують проблеми з неправильним паркуванням. У найбільших містах не так багато обладнаних місць, а також у багатьох українців немає культури правильного паркування. Це створює додаткові проблеми як для пішоходів, так і інших водіїв.

В Інтернеті з'явилися відеозапис, на якому техніка комунальників обносить брудним снігом автомобіль. Передбачається, що це своєрідна "помста" за неправильну парковку.

"Тут на тракторах дають джазу і закопують КІА", - повідомляє автор відеозапису на кадрах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Думка фоловерів розділилася. Хтось підтримав дії співробітників муніципальної служби, а хтось порахував, що краще б вони займалися прямим обов'язком.

Машини на парковці, скріншот: Youtube
Машини на парковці, скріншот: Youtube

"Цікаво якщо на наступний день піде дощ, то що він робити буде?"; "Все правильно зробили"; "тобто комунальники все ж існують😱 я з моменту як сніг випав жодного не бачив, тобто вже тижнів зо два як🤔 невже вони всі в Харкові";" я не можу з двору виїхати і сусіди теж, всі чекають цих комунальників, а вони х*рней страждають", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами-іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Як повідомляв Знай.uа, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "опіки, травми рук, очей та обличчя"

Нагадаємо, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років