Стало відомо про інцидент, який стався в Маріуполі. Чоловік показував нецензурні жести і матюкався на бармена за те, що вона спілкувалася з ним державною мовою.

Ролик з чоловіком почали поширювати по всій мережі, і він став антигероєм інтернету за свою поведінку.

Справа в тому, що в Маріуполі чоловік обматюкав працівницю Бару за те, що вона спілкувалася з ним українською мовою. Йому не сподобалося це, і він відразу ж почав висловлювати їй свою позицію, хоча ніхто про це не просив. А коли побачив, що його знімають на камеру, показав середній палець.

Коли відвідувачі бару почали його заспокоювати, і попросили покинути місце, якщо його щось не влаштовує, але, він не здавався, і зовсім перейшов на нецензурну лексику і погрози.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті заклад він все ж покинув, але, від цього не заспокоївся. На місце викликали співробітників правоохоронних органів, але і це його не злякало. Він продовжив себе вести вкрай агресивно і кидатися на людей.

По всій видимості він був у стані алкогольного сп'яніння, так як поводився не дуже адекватно.

Пізніше користувачі мережі виявили його сторінку в соціальній мережі Facebook, і як виявилося, бешкетник вкрай любить і поважає президента Російської Федерації, що все пояснює. Після того, як скандал почав набирати обертів в мережі, сторінка в соціальній мережі була видалена.

Які будуть вжиті заходи проти нього - невідомо.

Нагадаємо, що у київському супермаркеті чоловік накинувся на дівчинку на очах у покупців

Раніше повідомлялося, що локдаун до 5 років: українець після загибелі матері розгромив лікарню

Також, взберігач викинув покупця з магазину за прохання поміняти гроші