Автоблогери показали передплатникам унікальну знахідку-Старий позашляховик, який залишили в лісі

Багато автолюбителiв одностайні в думці щодо того, що в минулому столітті автомобільну техніку робили, можна сказати, на століття, і недавно тому було знайдено підтвердження. Блогери з YouTube-каналу "RevStoration"показали своїм передплатниками дивовижний "Джип", писали Hyser.

Jeep Station Wagon. Фото: YouTube
Jeep Station Wagon. Фото: YouTube

Позашляховики виробництва компанії Jeep, випущені в минулому столітті, користуються воістину культовим статусом в США. В першу чергу це, звичайно, такі моделі як CJ і Wagoneer, перший з яких пов'язаний з ще військовою моделлю MB. У той же час є й інші, не такі популярні, але заслуговують інтересу моделі, як Station Wagon. Саме такий автомобіль потрапив до рук блогерам-автореставраторам.

Виробництво даної моделі стартувало ще в 1946 році, через два роки після початку випуску CJ. В результаті позашляховик стояв на конвеєрі довгі роки, його виробництво припинилося в 1964 року, після чого його змінив Wagoneer.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Jeep Station Wagon. Фото: YouTube
Jeep Station Wagon. Фото: YouTube

Знайдений автомобілістами позашляховик зійшов з конвеєра в 1961 році, тобто вважається одним з пізніх екземплярів. Що більш примітно, цей Station Wagon простояв забутим в лісі протягом більше 30 років. Незважаючи на те, що автомобіль не пересувався своїм ходом з початку 90-х років, його без праці вдалося завести в 2021 році. Більш того, блогерам вдалося повністю повернути його до життя і навіть проїхатися по дорогах.

Треба сказати, що 30 років простою під відкритим небом не пощадили позашляховик. По всьому кузову видно сліди іржі, частина вікон відсутня. Треба відзначити, що під капотом стояв двигун з автомобіля Ford. Проте, від цього тільки ще більш вражаюче те, що машина змогла пересуватися своїм ходом.

Знай.uа нагадує Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Як раніше повідомляв Знай.ua Даремно штрафують далекобійників і беруть хабарі: які покарання чекають на нечесних дорожніх інспекторів

Також Знай.uа писав: В Україні запрацювали нові правила транспортних перевезень: без сертифіката не пустять