У мережі розмістили унікальний пост, який присвячений унікальному Радянському автомобіль. Всі фанати радянського автопрому впевнені, що цей «Жигуль» - найкрасивіший автомобіль, який був проведений в СРСР.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Авто», повідомляв Hyser.

Багато автолюбителів впевнені в тому, що цей "Жигуль" - справжній витвір мистецтва. Цей автомобіль наділений класичним профілем, хромованими вставками на кузові і барвистою кольоровою гамою.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

Особливу увагу варто приділити зовнішньому вигляду автомобіля і його чудовому салону, який дарував зручність і комфорт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Технічні характеристики цього ВАЗ - 2103 також були неординарними-Динаміка, економічність, міжсервісний інтервал і загальний ресурс повністю відповідали світовим стандартам початку 70-х.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

Якщо сказати в двох словах, то ВАЗ-2103-неформальний люкс, який раптово з'явився в Радянському Союзі. Цей "Жигуль" дуже комфортний і красивий, в ньому немає нічого зайвого.

За інформацією клубу Lada History Club стало відомо, що ці "Жигулі" почали з'являтися з 1 вересня 1972 року. Ці унікальні "трійки" випускали в дуже маленькій кількості, що говорить про рідкість даного екземпляра.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

Варто відзначити, що в період з 1972 по 1984 роки цей автомобіль поліпшувався. За цих 12 років ВАЗ-2103 тричі змінював свою зовнішність, а конфігурації змінювалися на вимогу локальних ринків.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

Потрібно підкреслити, що цей "Жигуль" – справжній красень і немає ніяких сумнівів, що він – кращий в своєму сімействі. Дуже багато автолюбителів хочуть такий автомобіль в свій гараж, щоб по-справжньому виділятися з натовпу.

ВАЗ-2103, фото: Авто
ВАЗ-2103, фото: Авто

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, Знай.иа писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому