Жінка з Каліфорнії, США, народила близнюків, які з'явилися на світ в різні роки, повідомляє журнал People.

Перша дитина народилася 31 грудня 2021 року, о 23:45. А другий народився через 15 хвилин, тобто вже 1 січня 2022 року.

«Для мене здається божевіллям, що вони близнюки і у них різні дні народження. Я була здивована і щаслива, що вона народилася опівночі", - каже їхня мати.

Діти Фатіми Мадригал і Роберта Трухільо народилися в медичному центрі Natividad в Салінасі, штат Каліфорнія, повідомляє видання. Дочка у пари народилася через 15 хвилин після сина.

"Лікарня Natividad вітає Айлін Іоланду Трухільо як першу дитину в 2022 році!», - написали в Твіттері медустанови в суботу.

"Її близнюк, Альфредо Антоніо Трухільо, народився на 15 хвилин раніше, о 23:45 в п'ятницю, 31 грудня, тобто їх день народження випадає на інший день, місяць і рік – такий шанс буває один з двох мільйонів!", - додають збентежені лікарі.

Новонароджені, кадр з відео
Новонароджені, кадр з відео

Лікар, який працює в лікарні, Ана Абріл Аріас, назвала це "одними з найбільш пам'ятних пологів" в її кар'єрі, повідомляє агентство.

Точно так само, в не менш рідкісному випадку, близнюки жінки з Індіани, США, народилися в різні місяці і десятиліття з різницею в 30 хвилин. У звіті лікарів говориться, що одна дитина народилася 31 грудня 2019 року, а інша народилася 1 січня 2020 року.

Нагадаємо, що голосовий помічник ледь не вбив маленьку дитину, змусивши підійти до розетки - мати вчасно зупинила

Раніше повідомлялося, що вихователька приватного садка вдарила дитину і залишила лежати на снігу

Також, міг не дожити до ранку: дитина вперше спробував попкорн, і опинився в лікарні - застряг в легенях.