У Росії, в місті Хабаровську, чоловік підпалив феєрверк в під'їзді багатоквартирного будинку, який в підсумку відстрелив йому в обличчя.

Інцидент був зафіксований на камеру спостереження, а відео розмістили в різних Telegram-каналах і новинних порталах. Житель Хабаровська, явно в нетверезому стані, так поспішав створити собі і сусідам новорічний настрій, що вирішив підпалити феєрверк, не чекаючи виходу на вулицю, просто в під'їзді житлового будинку.

"Піротехнік", скріншот з відео
"Піротехнік", скріншот з відео

По запису видно, що якийсь чоловік підпалює гніт піротехнічного виробу поруч з ліфтом на першому поверсі, потім бере палаючу батарею салютів в руки і йде разом з нею до виходу. На вулицю він вже вибігає. Там вже прогриміли потужні вибухи, від яких у припаркованих поруч машинах спрацювали сигналізації. Як стверджують місцеві жителі в соцмережах, неадекват отримав залп салюту в обличчя, але при цьому не постраждав.

"Свою провину фаєрмен визнав, збиток (сколену стельову плитку) оплатити готовий. Дивно, але сам він відбувся лише синцями. Ну і, ймовірно, похміллям", - написали в Telegram-каналі "Shot"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами-іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Як повідомляв Знай.uа, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "Опіки, травми рук, очей та обличчя"

Також портал Знай.uа писав, як не залишитися без голови на Новий рік або чому не варто запускати феєрверки