Для українських туристів в Єгипті, а також для їхніх друзів і близьких, які залишилися на канікулах в Україні, з'явилися дуже сумні новини. На території Єгипту випав сильний дощ зі снігом. На жаль, жертвами лютої негоди стали як мінімум три людини. Через це влада країни вирішила ввести режим надзвичайної ситуації.

Про це стало відомо завдяки повідомленню офіційного представника Міністерства охорони здоров'я Єгипту Хусама Абдель Гаффара в соціальних мережах.

Через дощ, який падав протягом декількох годин, а також сніг, в шести провінціях Єгипту загинули 3 людини. Один із загиблих - чоловік з провінції Кафр-еш-Шейх. Він торкнувся мокрих проводів, в результаті його вразило електричним струмом.

Негода в Єгипті, скріншот: YouTube
Негода в Єгипті, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ще одна людина загинула в ДТП на слизькій дорозі. Третю жертву стихії витягли з-під завалів двоповерхового будинку в Олександрії. Будівля обвалилася в результаті дощу.

Негода в Єгипті, скріншот: YouTube
Негода в Єгипті, скріншот: YouTube

Через негоду єгипетська влада вирішила оголосити режим надзвичайної ситуації. В рамках цього було скасовано навчання в школах. Крім того, посилили загальні заходи збереження.

У перший день 2022 року на популярному єгипетському курорті Хургада випав сніг і град. Коли сніг почав танути, вулиці переповнилися водою. Постраждали і готелі. Зокрема, в одній з них за час затопило балкони всіх номерів.

Негода в Єгипті, скріншот: YouTube
Негода в Єгипті, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, погода 2 січня розтопить всю українську казку-Карпати "потечуть" рікою, а сніг зникне.

Як повідомляв Знай.uа, звідки з'явилася Снігуронька і хто її батьки? Теорії появи новорічного персонажа в народі.

Знай.uа писав, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами - іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року".