У вівторок, 4 січня, на території України випадуть пристойні опади дощу. Температура повітря при цьому буде досить комфортною і високою для зимового періоду - максимум до +8 градусів в західних і східних областях. Сонячна погода очікується тільки лише в північній частині, але з невеликим мінусом вночі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до +4 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +7 градусів, вночі – від +2 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +7, вночі – від -4 до +4 градусів.

У східних регіонах – вдень від +3 до +8, вночі – від -2 до +4. На півдні температура повітря - від +6 до +8 градусів вдень, нічна – до +5 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Погода на 4 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 4 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 4 січня в Україні

4 січня відзначається день Анастасії Путорозрішниці. До цієї святої звертались у молитвах для легкого протікання вагітності та пологів. Цього дня, з молитвою до святої, жінки вишивали рушник, який мав допомогти благополучно народити. У народі примітили, яким буде день на Анастасію, таким буде і жовтень. Наші пращури спостерігали за хмарами, якщо вони пливли проти вітру, то очікували снігопаду.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною