На Львівщині назвали найпопулярніші імена, якими батьки називали своїх новонароджених малюків у 2021 році. Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці Головного управління статистики у Львівській області.

У відомстві назвали ТОП-15 найпопулярніших імен за десять місяців 2021 року, якими називали малюків у Львівській області.

Найпопулярнішими іменами 2021 року серед львів’ян стали — Матвій та Софія.

Новонароджений / скріншот з відео
Новонароджений / скріншот з відео

Найчастіше маленьких мешканців Львівщини чоловічого роду називали Матвіями, Максимами, Артемами, Давидами, Данилами, Владиславами, Дем’янами, Олександрами, Марками (Марко), Тимофіями, Денисами, Юріями, Дмитрами, Романами та Марками (Марк).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Новонароджених дівчаток найчастіше називали: Софіями, Аннами, Вікторіями, Вероніками, Маріями, Янами, Анастасіями, Соломіями, Еміліями, Даринами, Євами, Міланами, Златами, Мартами та Діанами.

Немовля, скрін, відео YouTube
Немовля, скрін, відео YouTube

За 10 місяців минулого року на Львівщині народилися 16 тисяч 419 немовлят, що на 1 тисячу 484 малюків (на 8,3%) менше, ніж за аналогічний період у 2020 році.

Раніше повідомляли, жінка з двома матками народила найменшу дівчинку в історії: "Вона - диво..."

Як повідомляв Знай.uа, українка спробувала однією з перших стати на облік у військкомат-там активністю жінок вражені: "Питань не виникало".

Знай.uа писав, дівчина купила пухнасту грудочку на лапках, а отримала 15-кілограмового звіра - лізе на ручки і гарчить, як вовк.