Українці можуть повернути гроші і стаж після відсторонення від роботи: юрист пояснив всі тонкощі

Популярний юрист, Ростислав Кравц знову вирішив заспокоїти українців, поділившись інформацією з приводу відновлення стажу і грошових коштів, втрачених в результаті вимушеного прогулу через відсторонення.

Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube

"На що хочу звернути вашу увагу з Нового року. До мене часто звертаються люди, які не витримали тиску і вакцинувалися з питанням - чи можна відновити той стаж і отримати кошти, які вони втратили за час відсторонення від роботи. Відповім-так, можливо " - розповідає він.

Євген Кошовий з "Квартал 95" переплюнув Зеленського з новорічною промовою: "скумбрії по 8 гривень"

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Всіх з наступаючим Новим роком. Спасибі за те, що Ви були з нами в цьому році. Сподіваємося, що наступний рік буде "ваще вогонь". Ми всіх любимо, ми-це Студія " Квартал 95. Будьте здоровими і живіть завжди на позитиві", - повідомив він.

12-річна чемпіонка України з гімнастики позбулася волосся в ранньому дитинстві: мама жартівливо називає інопланетянкою

12-річна гімнастка з Харкова позбулася волосся в ранньому дитинстві. Про це повідомляє портал Суспільне Харьків.

Настя Апанасенко. Фото: Instagram
Настя Апанасенко. Фото: Instagram

Йдеться про Анастасію Апанасенко, у якої виявили алопецію - випадання волосся. Дана особливість не є проявом хвороби, але вилікувати її не можна. З самого дитинства дівчинка зіткнулася з косими поглядами з боку ровесників і дорослих, проте вона не здалася і вже довгий час займається гімнастикою. Дівчинка проводитиме час у тренувальному залі майже сім днів на тиждень і має титули чемпіонки України та області.

Улюблені курорти українців в Єгипті атакувала холодна стихія-де була спека, лежить лід: багато загиблих

Для українських туристів в Єгипті, а також для їхніх друзів і близьких, які залишилися на канікулах в Україні, з'явилися дуже сумні новини. На території Єгипту випав сильний дощ зі снігом. На жаль, жертвами лютої негоди стали як мінімум три людини. Через це влада країни вирішила ввести режим надзвичайної ситуації.

Негода в Єгипті, скріншот: YouTube
Негода в Єгипті, скріншот: YouTube

Ще одна людина загинула в ДТП на слизькій дорозі. Третю жертву стихії витягли з-під завалів двоповерхового будинку в Олександрії. Будівля обвалилася в результаті дощу.

Максим Галкін зізнався, як став жертвою орангутанга у вольєрі: "я вирішив, що у нього нервовий тик"

Популярний російський артист, гуморист, телеведучий, актор і навіть пародист часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік. Але зараз ми знову повернемося до" я себе знаю", тому що один з користувачів виклав в TikTok інший кумедний момент з Галкіним.

@ya_kohun

Это и другое в inst: standup_60 #максимгалкин #ясебязнаю #kohuny

♬ Ofenbach_Be Mine - kohuny

"Я прийшов в Берлінський зоопарк. Там є орангутанг, він завжди сидить спиною до скла. Ну щоб вам зараз його зобразити, я все-таки ось так ось сяду. Так сидить... цей орангутанг, і я звернув увагу, що він через кожну хвилину-півтори. Він робить так (обертається). Я вирішив, що це у нього нервовий тик і я відійшов ось туди, розуміючи, що якщо він зараз повернеться, він мене не побачить. І якщо у нього нервовий тик, він просто так само зробить", - говорить Максим Галкін.