Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-річна донька: мамою виявилася не Єлизавета Ясько

Приводом розповісти розповісти про свою маленьку дочку став її перший виступ на великій сцені новорічного концерту "головного каналу" в Грузії. Дівчинку звуть Елі Марія Саакашвілі і їй всього 1,5 року. На опублікованих фотографіях поруч з малятком, за інформацією ЗМІ, грузинська співачка Софо Нижарадзе.

Імені мами своєї дитини він не повідомив. Відомо, що зараз він перебуває у відносинах з народним депутатом України Єлизаветою Ясько.

Михайло Саакашвілі, скріншот: Youtube
Михайло Саакашвілі, скріншот: Youtube

Українці масово змітають все з полиць магазинів: що користується найбільшим попитом перед Новим роком

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цього року новорічний стіл обійдеться дорожче, ніж минулого року. Зокрема екстреми прогнозують, що подорожчання буде близько 8-10%. Зауважимо, що олів'є, яке традиційно готують українці до святкового столу подорожчало на чверть.

Однак подорожчання українців не зупиняє, і вони буквально змітають м'ясо, ковбаси, сири та інші продукти з полиць супермаркету. Зараз пляшка шампанського обійдеться в 100 гривень, а 100-грамова баночка червоної ікри обійдеться мінімум в 250 гривень.

Магазин, продукти - фото Знай.ua
Магазин, продукти - фото Знай.ua

Пшениця є - хліба немає: експерт пояснив, чи вистачить запасів на 2022 рік і як новий урожай вплине на ціни

За даними Міністерства аграрної політики та продовольства, з початку нового сезону обсяг експорту зернових збільшився. Ціна на українське зерно зросла в рази, і 70% зерна буде експортовано за світовими цінами. Однак, ця ситуація ніяк не позначиться на ціні на хліб для вітчизняного споживача, адже для своїх потреб Україна закуповує зерно за такою ж ціною, що і продає на глобальному ринку.

Разом з тим, якість хліба для українців може погіршитися. За твердженням борошномелів, значну частину продовольчої пшениці вивезли. Незважаючи на рекордні обсяги врожаю, якість пшениці не найкраща. Зерно першого і другого класу, з якого випікають хлібобулочні вироби, вродило мало. У разі дефіциту продовольчої пшениці доведеться додавати фуражну, що погано вплине на якість хліба.

Найчастіше посівають пшеницею, nash.live
Найчастіше посівають пшеницею, nash.live

Топ скандальних законів, прийнятих в 2021 році: нові штрафи в 10 тисяч, "вето" на сигарети і подарунок органів через "Дію"

Законопроект № 5831, затверджений Верховною Радою 16 грудня. Він передбачає кардинальні зміни у сфері трансплантації. Хвилю критики спровокувало одне з нововведень, яке він привнесе-це поява окремого розділу у додатку" Дія", де користувачі зможуть за бажанням надати згоду на донорство органів після смерті.

Але найбільш вибуховим "Інфо-шоком" цієї зими стала новина про набуття чинності наказу № 313 Міноборони про обов'язкову постановку на військовий облік військовозобов'язаних жінок у віці від 18 до 60 років, і розширення спеціальностей, що підпадають під цю категорію.

Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)
Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)

Анна Трінчер перед весіллям з блогером Волошиним осідлала нового улюбленця: "Навіщо було?"

Анна Трінчер і Олександр Волошин вирішили не втрачати час і активно провести свій відпочинок. Саме тому вони вирішили покататися на снігоходах. Звичайно ж Трінчер не могла не сфотографуватися з ним.

На фото Анна Трінчер позувала на снігоході в пухнастій куртці з білими написами і сірих брюках. Фанати співачки відразу ж почали коментувати її нове фото.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Оля Полякова із зухвалої королеви ночі перетворилася на ляльку Барбі: такі сукенки навіть донька Маша в дитинстві не носила

Оля Полякова зняла відео під свою пісню "Люли". Зірка з'явилася у розкішній золотистій сукні з бантом на спині. Сукня вдало підкреслила її декольте та струнку талію. Доповнила свій образ Полякова довгими рукавичками у тон сукні, золотистими босоніжками та масивними сережками.

Фанати Олі Полякової одразу ж прийнялися залишати для неї компліменти, деякі навіть відмітили, що у цьому образі співачка схожа на ляльку Барбі.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram