У зоопарку Неаполя у Флориді застрелили зникаючого тигра після нападу на прибиральника.

Про це повідомляє "7news".

Так, стало відомо, що прибиральник отримав серйозні поранення від тигра після того, як він засунув руку у вольєр тварини. На місце пригоди викликали місцевих представників закону, які знайшли тварину з рукою працівника у роті. Зоопарк на той момент був вже зачинений.

"Перший заступник, який прибув на місце події, вдарив ногою вольєр і намагався змусити тигра випустити руку чоловіка з пащі, але заступник був змушений застрелити тварину", – йдеться у повідомленні офісу шерифа округу Коллієр.

Тигр, фото pxhere
Тигр, фото pxhere

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

За словами представників зоопарку, восьмирічний малайський тигр Еко був застрелений заступником шерифа і помер. 20-річний прибиральник отримав важкі травми і був доставлений до лікарні.

"Його там не повинно бути. Чоловік працював у прибиральній службі, найнятій для прибирання туалетів і сувенірного магазину, і не повинен був перебувати в цьому районі", - повідомили в офісі шерифа.

У офісі шерифа повідомили, що, схоже, чоловік намагався погладити або погодувати тигра і сам простягнув руку, але зазначили, що інформація була попередньою. Наразі ведеться розслідування.

Варто зазначити, що це був єдиний малайський тигр у зоопарку. За даними Всесвітнього фонду дикої природи, малайський тигр знаходиться під загрозою зникнення, і за даними Всесвітнього фонду дикої природи, у дикій природі їх налічується лише близько 200.

Нагадаємо, мавполюдина: у мережі показали гібридних суперсолдатів-гуманістів. В 2019 році группа створила гібрид людини і мавпи, який прожив 19 днів

Раніше Знай писав, жінки покусалися і побилися через своїх собак, не зійшовшись у поглядах на виховання: тварини стояли і дивилися. Правоохоронці зазначають, що тварини не вступали в конфлікт

Також Знай повідомляв, песика – в готель, кота – в лікарню: куди прилаштувати домашніх улюбленців на час відпустки