У Німеччині побилися власниці собак. Про це повідомляє портал Deutsche Welle.

Подія трапилася на Землі Тюрінген у східній частині Німеччини під час прогулянок собак. 27-річна господиня помітила, як 51-річна жінка вдарила свою собаку.

Дівчина вступила в конфлікт з власницею собаки і сказала, що вона не має права застосовувати такі тілесні покарання.

Конфлікт швидко переріс у бійку і жінки почали бити один одного. Більш доросла жінка втратила рівновагу, проте встромилася зубами в ікри 27-річної дівчини. Це спровокувало важку травму.

Лабрадор, скриншот youtube Кутята -Все о собаках
Лабрадор, скриншот youtube Кутята -Все о собаках

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Собаки тільки дивилися і не кусалися під час бійки між двома жінками, повідомила німецька поліція.
Обидві учасниці судитимуться за фактом застосування тяжких тілесних ушкоджень.

Жінки повинні постати перед судом за звинуваченням у заподіянні тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.