У власників хатніх улюбленців проблема: куди прилаштувати своїх котів і собак на час відсутності. Свої послуги пропонують спеціалізовані готелі, ветклініки. Можна віддати і на перетримку в приватні руки. Який з варіантів вибрати, щоб не перейматися за своїх улюбленців, та скільки це коштуватиме, розповіли в сюжеті «ТСН».

У готелі для собак тваринам обіцяють комфортні умови і прогулянки. Для кожного песика – прозорі бокси, додатково – фото та відео для власників того, як пухнастик проводить час. Перебування в готелі коштує від 600 гривень на добу, і це, мовляв, навіть краще, ніж довірити тварину друзям.

У готель не візьмуть пса без щеплень, агресивну тварину чи тварину з хворобами.

Котів теоретично можна залишати вдома самих, насипавши корм в автоматичну годівничку. Проте за котами потрібно виносити лоток – тож пропонують залишати їх у ветклініках на стаціонарі. Там за котами доглядають лікарі, врахують смаки в годуванні. Доба в лікарні – від 200 гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Приватні доглядачі просять від 60 до 300 гривень за добу, однак ветеринари попереджають про ризик захворювань і травм.

Пес
Пес

З рибками ще простіше – кормом з гранулами вони можуть спокійно харчуватися впродовж двох тижнів.

Нагадаємо, що в Києві чоловік викинув цуценят з вікна багатоповерхівки, так як вони йому не потрібні - тепер загрожує 3 роки в'язниці.

Раніше повідомлялося, що пзалишили рекорд і хрест на своїй кар'єрі: Київський тату-салон помічений у знущанні над тваринами

Також, в Україні запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати