Нещодавно, після двох днів пошуків, була знайдена загиблою 38-річна мешканка Херсона Яна Судакова в покинутій будівлі недалеко від ресторану "Моцарт", де вона святкувала новорічний корпоратив з колегами.

Вона вийшла подихати свіжим повітрям і зникла, а тепер її чоловік і дочки-школярки залишилися без дружини і мами. Це сталося 24 грудня. Наступного дня її чоловік звернувся до правоохоронних органів із заявою про зникнення. Жінка була знайдена зовсім недалеко. Найімовірніше-вона замерзла.

Яна Судакова, фото: Facebook
Яна Судакова, фото: Facebook

Її колеги досі не розуміють, як таке могло статися.

"Скільки ми бували з нею на святах, корпоративах, вона завжди була веселою, спокійною, зайвого ніколи не вживала", – заявляє один з її друзів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про неї відгукуються, як про хорошу спеціалістку. Вона була досить чуйною і готовою допомогти будь-кому. Проте, на першому місці, що логічно, у неї стояла саме сім'я. У неї з чоловіком були прекрасні стосунки, вони разом розводили собак.

Яна Судакова, фото: Facebook
Яна Судакова, фото: Facebook

"Благополучна сім'я, двоє дітей, дочки ще в школу ходять. Ніяких проблем у них не було. Яна дуже любила своїх дітей, дбала про них", - зазначає інша подруга.

Яна Судакова, фото: Facebook
Яна Судакова, фото: Facebook

Нагадаємо, серце піврічного малятка не витримало холоду: горе-мама шмагала пиво у сусідів

Як повідомляв "Знай.ua", однорічний дитина назавжди втекла з сільського будинку і замерз в очеретах: мама забула закрити двері

Знай.ua писав, мінус 300 тисяч щорічно: що губить українців, крім китайського вірусу