2022 рік буде для кожного знака перевіркою і так званою підготовкою. Це період, коли потрібно зануритися в глибокі роздуми про буття, сенси, минуле і почати серйозну і ретельну підготовку до майбутніх подій.

Вдалими будуть справи, в яких у вас є досвід, а також ті, які хоч трохи служать суспільству, природі і не є занадто егоїстичними, розповів на фейсбук-сторінці астролог Борис Булатов.

Гороскоп 2022
Гороскоп 2022

ОВЕН. РІК ІНТУЇЦІЇ
До середини весни вас будуть переслідувати випробування і обставини, над якими в більшості випадків ви не будете владні. Приймайте те, що відбувається зі смиренням, зіставляючи причини і наслідки. Добре в цей час буде працювати інтуїція і життєвий досвід. Секрет успіху в ретельній розвідці і використанні налагоджених методик. З травня з'являться нові можливості для самореалізації, і всілякі починання отримають підтримку.
ТЕЛЕЦЬ. РІК ПРОЕКТІВ
Хороший рік для того щоб вести колективний бізнес. Ваші ідеї будуть цікаві оточуючим, тому робіть акцент на просуванні їх за допомогою власної особистості. Але при всьому при цьому не забувайте, що розпорошення сил при досягненні цілей не допустимо. Вже з середини весни настає період, коли на перший план виходитимуть справи, в яких ви володієте набагато меншою реалізаційною можливістю.
БЛИЗНЮКИ. РІК ДОСЯГНЕНЬ
Вам потрібно сконцентруватися на досягненнях цілей, реалізації кар'єри, справ бізнесу, професії. Діяти тут необхідно з огляду на тонкі нюанси психології обставин і партнерів. Добре буде працювати інтуїція, але остерігайтеся ілюзій і самообманів.
Вже з середини весни задумайтеся про колективні проекти. Цей період хороший для спільної взаємодії, а не боротьби поодинці.
РАК. РІК АВТОРИТЕТУ
До середини весни прикладайте всі зусилля, для того щоб підтримувати свій авторитет в суспільстві і оточенні. Скористайтеся всіма досягненнями, дипломами та знайомствами з авторитетними людьми. У справах інвестицій, кредитування, боргів і спільного майна проявляйте терпіння, чудеса дипломатичності і коректності. Нові знайомства та взаємодії з колективами будуть вдалими.
ЛЕВ. РІК РЕВІЗІЇ
Настав час провести велику чистку у фінансовій та психологічній сфері. Ця чистка, може привести до отримання великих матеріальних вигод, особливо якщо ви будете діяти по інтуїції.
З середини весни обстановка зміниться на краще і поступово буде підніматися ваш авторитет в суспільстві і оточенні. У справах кар'єри і професії можуть очікуватися зміни і перетворення.
ДІВА. РІК ВЗАЄМОДІЙ
Всю увагу сконцентруйте на взаємодію з оточуючими. З їх боку можуть з'являтися найрізноманітніші пропозиції, шанси з хорошими перспективами в майбутньому. Деякі взаємодії можуть вийти на дуже високий психологічний рівень.
Переговорний час використовуйте на сто відсотків, тому що з середини весни починається критичний для відносин і матеріальних справ період. Не забувайте про здоров'я.
ВАГИ. РІК ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Серйозний період, в якому ви повинні звернути особливу увагу на наведення всебічного порядку. Варто виконувати все з належним завзяттям і розумінням. Будь-який обман і самообман може привести до негативних наслідків. Сприятливі ситуації року пов'язані в першу чергу з умінням концентруватися, терпіти, багато працювати і нести тягар відповідальності.
СКОРПІОН. РІК ТВОРЧОСТІ
Удача повернулася до вас обличчям і більшість ваших починань буде підтримано обставинами. Будьте творчим, артистичним і спортивним одночасно. Ваші вигадки, ідеї та починання будуть цікаві багатьом.
З боку партнерів чекайте несподіванок і нових ідей, пропозицій. У справах дому, сім'ї та нерухомості концентруйтеся, терпіть і домагайтеся практичних результатів.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео

СТРІЛЕЦЬ. РІК СІМ'Ї
Основний заділ року всі справи пов'язані з домом, сім'єю, нерухомістю, сімейним бізнесом і справами зміцнюючими фундамент вашого життя у всіх сенсах цього слова. Тут варто Діяти, спираючись на інтуїцію і життєвий досвід.
З середини весни, після зміцнення фундаменту у вас з'явиться можливість проявляти свої творчі можливості і скористатися удачею. В цей же час покращаться справи пов'язані з романтикою, дітьми і досягненням самих різних цілей.
КОЗЕРІГ. РІК НАВЧАННЯ
Постарайтеся почати навчання, займіться самоосвітою, працюйте з інформацією дуже активно. Не тільки активно, але і використовуючи при роботі з нею інтуїцію і життєвий досвід. У справах матеріальних, фінансових дотримуйтеся суворої економії і консерватизму. Весь рік прислухайтеся до того, що вам про вас говорять оточуючі і читайте знаки, які будуть видні в обставинах.
ВОДОЛІЙ. РІК УМІНЬ
До середини весни Ваші заробітки безпосередньо залежать від накопиченого досвіду, матеріальних ресурсів, умінь, розуму, інструментів і фінансів які знаходяться у вашому розпорядженні. Вчіть і вчіться. Пам'ятайте, що необхідно бути дисциплінованим, консервативним, практичним і цілеспрямованим. Ніхто за вас домагатися результатів не буде.
РИБИ. РІК САМОСТІЙНОСТІ
До середини весни все, що відбувається, сьогодення і майбутнє знаходиться тільки в ваших руках. Дійте з одного боку без зволікання, а з іншого спирайтеся на життєвий досвід і інтуїцію. Пам'ятайте, що від ваших рішень буде залежати ситуація починається з середини весни і пов'язана з заробітками, зміцненням майнового стану, накопиченням вами ресурсів, знань і умінь. Виправляйте помилки і перш ніж домагатися цілей, ретельно готуйтеся.

Нагадавши, до трьох сонячних циклів дитина себе навіть не усвідомлює як окрема особистість, - астролог Анна Вергелес

Раніше Знай писав, передноворічний гороскоп на 27-31 грудня: Козероги будуть вичавлені, а Скорпіони захочуть догоджати оточуючим

Також Знай повідомляв, весь січень дві особисті планети Венера і Меркурій будуть перебувати в ретроградному Русі, - нумеролог Мусалян