У садочку українські батьки влаштували булінг для дитини матері, яка відмовилася здавати гроші на подарунок викладачам.

Про це стало відомо зі спільноти "Батьки SOS" в соцмережі Facebook. Марина Богдан, та сама мама, що відмовилася, вирішила особисто опублікувати свою історію і попередити інших про подібні ситуації.

Все почалося з того, що голова батьківського комітету, незважаючи на здані кошти в розмірі 50 тисяч гривень за минулий рік, зажадала у батьків ще раз скинутися по 200 і 300 гривень на канцелярію і зошити дітям, а також на привітання викладацькому складу по 5 тисяч.

"За минулий навчальний рік жодного разу ніхто з батьків не запросив звіт, хоча загалом за минулий навчальний рік батьками було здано більше 50 тис.грн (на ремонт групи, та щомісячно у фонд)!!! У травні від ГБК прийшло в вайбер-чат повідомлення, що у фонді групи мінус дві тис, і гроші знову треба", – написала мама.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Жінка відмовилася здавати гроші і дала тільки на те, що дійсно необхідно її дитині - на зошити. Голові комітету це не сподобалося і вона прийшла до вихователя, щоб забрати ці куплені зошити, в результаті дитина писала на аркушах звичайного паперу.

Інші батьки почали активно засуджувати і всіляко ображати жінку, а коли вона зажадала у голови комітету звіти за розтрати, та відповіла, що "гроші вона вкрала, а звіт викинула".

Скріншот з батьківського чату
Скріншот з батьківського чату

Скріншот з батьківського чату
Скріншот з батьківського чату

Скріншот з батьківського чату
Скріншот з батьківського чату

Скріншот з батьківського чату
Скріншот з батьківського чату

"У міністерстві якості освіти повідомили, що ситуація є булінгом. Тому що дитина займалася на листочку, поки ми розбиралися з цією історією. Потім почалися напади зі сторони батьків у мою сторону, і в сторону тих мам, що теж почали виявляти недовіру до ГБК, було приниження, повідомлення в особисті. Потім були батьківські збори в присутності адміністрації садочку. Це була вистава, на якій максимально намагалися мене принизити. Була зачитана і висміяна моя заява, залишена завудуючій для ознайомення. Тому після цих зборів, мною ї ще трьома мамами було прийнято рішення писати листи до Департаменту освіти та до районного Управління освіти", - написала Марина Богдан.

Дитячий садок
Дитячий садок

Нагадаємо, "Спартанські" умови? Вихователька приватного садка вдарила дитину і залишила лежати на снігу

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська відзвітувала про те, що зробила за 2021 рік для маленьких українців: "Міняємо культуру"

Також портал Знай.uа писав, що медсестра побила школяра за відмову вакцинуватися: залучила до процесу дітей