На Youtube є досить популярна блогерка Олена Райтман, на яку підписані 3,1 мільйона чоловік. В останніх її відео вона листувалася з Дідом Морозом, з "халявщиками", з віртуальним хлопцем та інше.

Але зараз ми поговоримо про більш сумної ситуації, пов'язаної з її особистістю. Мова стосується дитини, третьокласницю, яка вступила в її чат в Telegram і згодом нарвалася на збоченця.

Діти, фото: Знай.ua
Діти, фото: Знай.ua

Він протягом місяця змушував відправляти її пікантні фотографії, в той час як 9-річна дівчинка намагалася здати його в правоохоронні органи, при цьому ніяк не розповідаючи про ситуацію батькам. Як виявилося, в чат з тисячами користувачів вона потрапила за рекомендацією однокласників. На аватарці була її фотографія, яка була завантажена педофілом, Відредагована так, щоб її обличчя було прикріплено до оголеного тіла, і використана в цілях шантажу.

Невідомий відправив цей знімок їй в особисті повідомлення і заявив, що викладе його в інтернет, поки вона не скине йому реальні фото подібного характеру. Дівчинка злякалася подібного розвитку подій, відправила кадр, але це виявилося тільки початок. У нього з'явилися реальні фото для шантажу, тому почалися знущання в замкнутому колі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Діти в школі, скріншот: Youtube
Діти в школі, скріншот: Youtube

У якийсь момент вона все ж зателефонувала в 112 - єдиний номер телефону більшості країн світу, за яким треба дзвонити в екстрених випадках. Дівчинка просила не розповідати мамі, але все ж довелося це зробити. Тепер збоченця шукають правоохоронці.

Нагадаємо, 20 років під прикриттям і термін: герой-поліцейський став жертвою, щоб врятувати 50 невинних дітей

Як повідомляв "Знай.ua", Oxxxymiron "змусив" колишню дівчину "забути" про знущання і насильство: "Їй було 16"

Знай.ua писав, у церквах 60 років знущалися над дітьми: права рука Папи Франциска "вилітає" з посади, деталі розслідування