Президент України Володимир Зеленський з кожним роком намагається зробити життя простих громадян все краще і краще, хоча і виникають деякі проблеми на шляху до досягнення цієї мети.

Глава держави частенько розповідає про свої досягнення, нововведення в країні, про різні анонси на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Цього разу він торкнувся дуже важливу тему - особистісну боротьбу. І показав приклад сильного українця.

"Василь має велику внутрішню силу. Він подолав гостру лімфобластну лейкемію. Але незважаючи ні на що ніколи не припиняв мріяти. І сьогодні його бажання особисто познайомитися зі мною і зробити спільне фото здійснилося. Дуже хочу, щоб Василь і всі діти були здоровими і щасливими. Мрійте щиро і сміливо!", - пише Володимир Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Президент не зважився на класичний, Серйозний знімок. Він закинув руку на плече хлопцеві, а другу засунув у кишеню штанів. Знімок був зроблений з посмішками на обличчях, на тлі новорічної е

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Краще диво🔥", "Спасибі за дорогу в Херсоні😍", "Мрії які? Може на якісне лікування мрію здійсните?", "Так робіть щось в цій країні, щоб хворі дітки, та й дорослі не збирали гроші на лікування по всьому світу!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, шамани влаштували дивний обряд з Володимиром Зеленським: "очистили" перед роком Тигра

Як повідомляв "Знай.ua", Володимира Зеленського просять припинити знущатися, петиція проти військового обліку жінок "вистрілила"

Знай.ua писав, Олена Зеленська розповіла хворим дітям історію про маленьку дівчинку: "Ой, як складно..."