Щеня німецької вівчарки опинився в безпеці після того, як застряг в трубі. Поліція Іспанії розмістила в Твіттері відео чудесного порятунку тварини.

Як повідомляється, щеня заліз в трубу, яка проходить через сад, і застряг там. Рятувальникам довелося пробити стіну, щоб визволити бідну собаку з пастки.

Після порятунку поліція передала собаку задоволеним господарям, які потім позували фотографам, щоб відзначити успіх.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"TO THE RESCUE: Police in Spain broke through a wall to save a German Shepherd puppy that got stuck in a pipe (заради порятунку: поліція Іспанії прорвала стіну, щоб врятувати цуценя німецької вівчарки, що застряг в трубі)», - повідомили автори ролика.

«I don't know how to say i'm grateful (Я не знаю, як сказати, що я вдячний)», «Wonderful people who deserve our respect (Чудові люди, гідні поваги)», «God bless this world with everyone on earth (Хай благословить Бог цей світ з усіма на землі)», - пишуть в коментарях люди.

«One expensive dog. Pipe replacement gonna cost a ton (одна дорога собака. Заміна труби буде коштувати тонну)", - обурюється дехто з цього приводу.

Нагадаємо, дівчина купила пухнасту грудочку на лапках, а отримала 15-кілограмового звіра-лізе на ручки і гарчить, як вовк. Сусіди вже цікавилися у жінки, якої породи її собака, що видає такі моторошні звуки.

Раніше повідомлялося, що у Києві чоловік викинув цуценя з вікна багатоповерхівки, так як вони йому не потрібні-тепер загрожує 3 роки в'язниці.

Також, в Україні запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати