Субсидія і борги по аліментах: у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році

За інформацією Міністерства юстиції України, щорічна на матеріальну допомогу (субсидію - ред.) зі сплати ЖКП розраховує дуже велика кількість громадян. Проте щоб все таки її отримати, їм необхідно дотримати визначені в законодавстві критерії, зокрема - не мати аліментної заборгованості.

"Є борги - немає субсидії! Отже, згідно з положеннями цього нормативно-правового акта, субсидія не надається, якщо у складі домогосподарства або у складі сім'ї члена домогосподарства є особи, за даними Єдиного реєстру боржників, які мають заборгованість за виконавчими провадженнями про утримання аліментів понад 3 місяці", - повідомили в Мін'юсті.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Спокусився декольте? Ілля Кива запропонував роботу помічниці ексзаступника міністра Гарбарука

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Стало відомо, що помічниця Ігоря Гарбарука Христина Тишкун, яка опинилася в центрі скандалу через відверте вбрання на робочій зустрічі у Львові, отримала пропозицію про роботу від Іллі Ківи.

"Як чоловік і офіцер, я не можу залишити в біді дівчину і готовий ЇЙ запропонувати більш перспективну посаду помічника в своєму апараті. Ми повинні допомагати тим, хто потрапив у біду!", - зазначив він.

Ігор Гарбарук - фото з Фейсбук
Ігор Гарбарук - фото з Фейсбук

Тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження

Кабінет Міністрів більше не планує вводити тотальні локдауни в Україні. Бізнес зможе працювати в "червоних" зонах карантину за умови 100% вакцинації працівників.

"Завдяки запуску безкоштовної вакцинації ми більше не плануємо вводити тотальні локдауни. Бізнес може працювати навіть в" червоних" зонах якщо його працівники вакциновані на 100%", - сказав Шмігаль.

Денис Шмигаль -фото Кабмін
Денис Шмигаль -фото Кабмін

Ірину Фаріон засікли за "пропагандою" російської мови в студентські роки: "Послідовність найважливіше"

Про це стало відомо зі студентської характеристики Ірини Фаріон, яку опублікували в мережі. У характеристиці з вузу зазначено, що протягом навчання Фаріон проявила великий інтерес до наукової роботи. Завжди брала активну участь в науковому житті вузу і брала участь в різних конференціях. До того ж одна з її наукових робіт була рекомендована на республіканський конкурс кращих студентських робіт.
Однак, цікаво те, що Ірина Фаріон, яка зараз є відомою захисницею всього українського, будучи членом факультетського Кіда, вона неодноразово проводила бесіди з іноземними громадянами з метою кращого вивчення ними російської мови.

Ірина Фаріон / скріншот з відео
Ірина Фаріон / скріншот з відео

Олега Винника осідлала фаворитка з шоу "Маска", нічого не бачить і не чує: "Запал все-таки..."

Відомий український артист Олег Винник показав серію знімків зі своєю улюбленицею, якій неодноразово робив компліменти на шоу "Маска".

"Нічого не бачу, нічого не чую, нічого не скажу», - підписав співак знімок з плюшевою мавпочкою. Як відомо, на шоу «Маска» його фавориткою була величезна Горила, під маскою якої ховалася співачка Таяна.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник