Народний депутат від партії ОПЗЖ Ілля Кива запропонував роботу помічниці колишнього заступника міністра освіти, яка опинилася у центрі скандалу через вбрання.

Про це Ілля Кива написав на у Telegram.


Так, стало відомо, що помічниця Ігоря Гарбарука Христина Тишкун, яка опинилася у центрі скандалу через відверте вбрання на робочій зустрічі у Львові, отримала пропозицію про роботу від Іллі Киви.

Ілля Кива - фото tk.media
Ілля Кива - фото tk.media

"Заступника міністра освіти Гарбарука, чию помічницю зуміла оцінити вся Україна, — звільнили! Я так розумію, помічниця залишилася без роботи", — написав Ілля Кива.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За його словами, як чоловік та офіцер, він не може залишити в біді дівчину і готовий їй запропонувати більш перспективну посаду помічника у своєму апараті.

"Як чоловік та офіцер, я не можу залишити в біді дівчину і готовий їй запропонувати більш перспективну посаду помічника у своєму апараті. Ми повинні допомагати тим, хто потрапив у біду!" , - зазначив він.

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто нагадати, що 24 грудня заступник Ігор Гарбарук перебував з робочим візитом у Львові, де відвідав Львівську міську раду. Фурор викликав відвертий наряд помічниці Гарбарука Христини Тишкун, яка перебувала в поїздці разом із ним.

Ігор Гарбарук - фото з Фейсбук
Ігор Гарбарук - фото з Фейсбук

Вже 28 грудня Кабінет Міністрів України звільнив заступника міністра освіти України Ігоря Гарбарука за його заявою.

Нагадаємо, скандальний Ківа перетворився на Дарта Вейдера з "Зоряних воєн" заради дня народження Путіна: "Хай прибуде з вами сила"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих предків під час Другої світової війни: "Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного"

Знай.ua писав, Путін жадає зустрічі з Зеленським: ні слова про Крим і Донбас