Ілля Ківа привітав Володимира Путіна з Днем Народження на тлі українських прапорів і поділився приємними словами в ардес президента РФ.

Народний депутат від партії ОТЗЖ просто "забув", що на Донбасі загинули тисячі наших воїнів у війні проти Російської Федерації, і привітав главу держави, що окуповує Крим, з Днем Народження.

Ілля Кива - фото tk.media
Ілля Кива - фото tk.media

"Сьогодні я хочу привітати лідера... дійсно лідера своєї нації і дружнього нам народу. Володимир Володимирович Путін, з Днем Народження. Сил вам, божого благословення і здоров'я. Ви дійсно та людина, яка повернула своїй країні і своєму народові колишню велич і повагу у всьому світі. ви та людина, яка пише нову історію слов'янського світу і слов'янської єдності. ви захищаєте мораль, віру. і ви той, чиє ім'я записано в історії людства, як ім'я великого правителя. Так прибуде з вами сила, з Днем Народження, Володимир Володимирович ", - говорить Ілля Ківа.

Ілля Кива - фото УНІАН
Ілля Кива - фото УНІАН

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В кінці чоловік навіть скористався фразою з фільму "Зоряні війни".

"Тим часом, стало відомо, що з 2014 р майже 14 тисяч українців загинули на Донбасі", - пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, донька зірвалася на фронт рятувати батька-героя, дізнавшись про важку травму: "5 днів дзвонила в сльозах"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих предків під час Другої світової війни: "Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного"

Знай.ua писав, Путін жадає зустрічі з Зеленським: ні слова про Крим і Донбас