У середу, 29 грудня, в Україні прогнозується переважно суха і похмура погода. Невеликий дощ зі снігом очікується місцями в східних і західних областях. Температура повітря практично не зміниться, за вікном буде все той же мінус.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -5 до +2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до -10 градусів.

У центральних областях температура вдень від -2 до -5 градусів, вночі – від -5 до -10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -3 до -6, вночі – від -7 до -11 градусів.

У східних регіонах – вдень від -7 до +4, вночі – від -5 до +1. На півдні температура повітря - від -5 до +1 градусів вдень, нічна – до -9 градусів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 29 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 29 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 29 грудня в Україні

29 грудня вшановується пам’ять святого пророка Агея, десятого із дванадцяти малих пророків. Наші пращури помітили, що іній на Агея передбачає теплі святки (7 січня), і говорили: “Агей іній сій”, “а якщо іній рясний, то Ананій (30 грудня) буде ясним”. Якщо цього дня буде морозна погода, то вона протримається до Хрещення (19 січня). Згідно з народними спостереженнями, погода 29 грудня вказує на погоду квітня.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною