У грудні в дію вступив наказ Міноборони України, в якому йдеться про військовозобов'язаність жінок, молодше 60 років.

Представниці прекрасної статі, зараховані до одного з видів професій - фотографи, журналісти, бібліотекарі, перекладачі і т.д. - змушені стати на облік. Це породило багато обурення серед простих жителів. Але і багато гумору, як в TikTok. Там зараз набирає популярність новий тренд серед українок, які демонстративно збирають валізи, нецензурно про це висловлюються або ж підійшли до цього питання з гумористичної точки зору.

Військові - фото Міністерство оборони України
Військові - фото Міністерство оборони України

"Знімаю це відео. TikTok покажи мене Верховній Раді, мені 55 років, я повинна йти, на військовий облік ставати, щоб потім йти і своїм тілом захищати їх дружин і дітей. Не тільки я одна, а тисячі жінок в Україні. Вони що, взагалі ох*їли там? Я збираю свій чемодан, показую... у мене вже квитки є, Я їду. Я не хочу жити в цій д*бiльнiй країні, де я не можу зробити ремонт в будинку своєму", - говорить одна жінка.

Відео містить нецензурну лексику, перегляд строго 18+

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

@user796868252537

♬ оригинальный звук - Светлана

Але все ж є люди, які сміються з цього приводу. Одна бабуся записала кілька роликів у військовому обмундируванні, нібито її вже прийняли в армію служити. А дівчина зізналася, що вміє лише пити, як прапорщик.

@sobakasvin

Прияли служить в армию) #служба #актуально #рекомендации #президент #прикол

♬ оригинальный звук - Бабуля.

@serebryakosha

♬ Привет подписывайся - Тик Ток

@govori_garno

#армія #призов #жарт

♬ оригінальний звук - Творчі Варенички

Нагадаємо, військовий облік для жінок в Україні: Міноборони анонсувало "приписку" для вагітних і матерів з малолітніми дітьми

Як повідомляв "Знай.ua", Володимира Зеленського просять припинити знущатися, петиція проти військового обліку жінок "вистрілила"

Знай.ua писав, юрист розповів українкам, як стати на військовий облік після наказу Міноборони: штрафів можна не боятися