36-річний навідник-оператор бойової машини піхоти Володимир піклується про ввірену БМП-2, Як про власну машину на Донбасі.
Український захисник Світлодарської дуги вважає, що боєготовність підрозділу, а також непереможність опорного пункту залежать, в першу чергу, від якісної і злагодженої роботи кожного військовослужбовця, як окремої бойової одиниці. Про це було розказано на офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) в соціальній мережі Facebook. Там щодня з'являється безліч новин про наших воїнів на Донбасі. Вранці і ввечері публікуються зведення, в ході яких розповідають про порушення з боку російсько-окупаційних військ.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

"До війни в рідних Черкасах працював у структурах приватного бізнесу. На момент початку війни моя дочка була маленькою і дружині потрібна була підтримка. Тому в 2014-2016-х роках співпрацював з армійськими волонтерами. Збирав різні речі для передової сил АТО і діяв в основному як водій-перевізник громадської організації. Але цього мені було мало. Тому серйозно думав про призов до Збройних Сил України", - заявив Володимир.

І вже в 2017 році, коли його Малятко Вікторія підросла, протягом трьох місяців переконував дружину в тому, що йому необхідно стати військовослужбовцем. Кохана жінка зрозуміла його, прийняла дане рішення, тому в Черкаському військкоматі його направили служити у військовий арсенал, де він був воїном-зенітником.

Український військовослужбовець, фото: Facebook
Український військовослужбовець, фото: Facebook

Але це не влаштувало Володимира в довгостроковій перспективі, бо його давній друг міг похвалитися успішними діями на Донбасі, а він нічим. І вже після 2018 року він побував на позиціях біля Мар'їнки, Золотого, Світлодарська і т. д.

"Найбільшим надбанням за час служби вважаю те, що на фронті знайшов вірних бойових друзів. Також відчуваю потужну підтримку з боку рідних. Тому буду битися до остаточної перемоги над окупантами, щоб моя дочка і всі українські діти не знали жахів війни", - підсумував він.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, жінкам, які ухиляються від військового обліку, загрожує штраф: до 8500 грн, якщо не встигнути до кінця 2022 року

Як повідомляв "Знай.ua", бойовий медик Оксана дивом врятувалася після обстрілу "Градами" і стала ангелом-хранителем для воїнів ЗСУ: "вже нічого не боюся"

Знай.ua писав, підтягується на перекладині 12 разів, а потім тягає каструлі з їжею: веселун Сергій, який не боїться ні окопів, ні окропу