У Facebook розповіли історію вчительки історії з Техасу - Леслі Раш, яка дуже зворушливо написала, яким чином в її родині через покоління розкривається правда про Санта-Клауса.
Це відбувається, коли дитині виповнюється шість-сім років. Малюка ведуть в кафе, роблять замовлення і вимовляють, що він вже досить виріс, щоб самому стати Сантою. Його попереджають, що в основному, побачені дитиною Санта-Клауси на вулицях, це переодягнені люди.

Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus

"Попросіть дитину вибрати когось. Наприклад, сусіда. Місія дитини - таємно дізнатися чого потребує ця людина, загорнути це в подарунковий папір і доставити. І ніколи не розкривати, що це зробила саме вона. Бути Сантою не означає отримувати схвалення - це щире бажання віддавати. Мій старший син так вибрав "тітку відьму", що живе на розі вулиці. Жінка і справді вселяла страх: навколо її будинку йшла огорожа і вона ніколи не дозволяла дітям заходити за неї, щоб пограти в м'яч або фрісбі. Вона часто кричала, щоб діти грали тихіше", - йдеться в публікації.

Санта-клаус, фото: скріншот з відео
Санта-клаус, фото: скріншот з відео

У якийсь момент дитина помітила, що вона щоранку виходить на ганок, забирати пошту, босоніж. Тому і вирішив, що їй потрібні тапочки. Він ховався в кущах, щоб з'ясувати, який у неї розмір ніг. А потім, коли тапочки були куплені, він їх упакував, наклеїв зверху напис, що це від Санта-Клауса і поклав подарунок під двері. Вона забрала коробку і вже наступного ранку вийшла за поштою в теплих капцях.

Нагадаємо, перед Новим роком і на Різдво українців накриють магнітні бурі: дати і способи порятунку для метеозалежних

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", нові ціни на комуналку 2022: у Зеленського показали, які тарифи побачать українці "під ялинкою"

Знай.ua писав, без снігу, зате в Іспанії: куди найчастіше відлітають українці на новорічні свята, і скільки це коштує