Відома українська ясновидиця і переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова розповіла, в чому зустрічати Новий Рік 2022, щоб Тигр позитивно до вас ставився.
Про це екстрасенс розповіла на своїй сторінці в ТікТок.
Вже незабаром нам доведеться прощатися з Білим Металевим Биком, який був символом 2021 року і вітати Чорного Водяного Тигра. Щоб не розгнівати його потрібно правильно підібрати одяг для святкування Нового року.

Олена Курилова, скріншот
Олена Курилова, скріншот

Щоб Тигр був до вас прихильний, потрібно вибирати одяг металевих відтінків, можна обрати наприклад сукню з паєтками і обов'язково додати золоті або срібні прикраси.

"Тигр Чорний обожнює золото, обожнює срібло, тобто все що є метал - добре. Непогано ставиться до перлів, тому що Тигр все таки у нас Водяний. Вітається срібло з різними відтінками, блискітки, паєтки. Це я говорю з приводу одягу, як вести, і як себе підносити в рік Тигра, щоб він благоволив", — розповіла Олена Курилова.

@kurilovaalena

Подписывайся! Смотри полное видео в моем Инстаграм kurilova_alena . Кнопка в профиле! #аленакурилова #экстрасенс #таро #магия #новыйгод #новыйгод2022

♬ оригинальный звук - Экстрасенс Алена Курилова

Нагадавши, ясновидиця " Битви екстрасенсів "передбачила завершення пандемії і назвала дату:"Все буде трохи по-іншому". Лінда Хевард-Міллс прогнозує, що до колишнього життя людство зможе повернутися через кілька років

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай повідомляв, переможці "Битви екстрасенсів" розповіли, як розпізнати пристріт, привидів і знаки долі: знадобиться кільце. Переможці "Битви екстрасенсів" розповіли, як розпізнати пристріт, привидів і знаки долі

Раніше Знац писав, ми вийшли з коридору затемнень, і ці два тижні ми повинні звільнятися від цього впливу, - астролог Розалія Романова. Екстрасенс і астролог Розалія Романова розповіла, чи можна буде зітхнути з полегшенням після виходу з коридорів затемнення.