У молодої жінки стався викидень, після того, як її не пустили в медичний заклад. Жінка на 4-му тижні вагітності півгодини простояла під стінами лікарні.

Про це повідомляє "Соѕмо".

Так, стало відомо, що уродженка Обнінська Калузької області втратила дитину на 4-му тижні вагітності. У вагітної почалася кровотеча, і вона екстрено приїхала в лікарню. Але виявилося, що охоронець відмовився впускати її без запису до лікаря. Вона простояла під стінами лікарні півгодини. Згодом приїхав її батько і наполіг, щоб їй надали допомогу, але врятувати дитину не вдалося.

Жінка рік лікувалася від безпліддя, і дуже раділа, що нарешті змогла завагітніти. Дівчина досі не може прийти в себе після пережитого.

У дівчини стався викидень, фото vk.com/pravdaobninsk
У дівчини стався викидень, фото vk.com/pravdaobninsk

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

" Я дуже чекала цю вагітність і готувалася до неї дуже довго. Я ходила і в платні, і в безкоштовні поліклініки, і через рік наших старань з чоловіком це сталося", - розповіла постраждала.

Дівчина розповіла, що проблеми почалися через чотири дні після того, як дізналася, що чекає первістка. Вона поскаржилася лікарю на кровотечу і їй призначили термінову госпіталізацію в міський пологовий будинок на вулиці Максима Горького.

Лікар сказала, що дівчина може зібрати всі необхідні речі і потім попрямувати до лікарні.

"Я спробувала зайти, але двері виявилися зачинені. Мені відкрив двері охоронець. Я пояснила, що у мене направлення лікаря на термінову госпіталізацію. На що він мені сказав: "з цими папірцями ви приходите з 9 до 10 ранку і з 13 до 14 години. Зараз ми не приймаємо". Я кілька разів спробувала пояснити йому, що у мене термінова госпіталізація. Він не став мене слухати", - пояснила жінка.

Жінка приїхала в лікарню, але не змогла потрапити на її поріг, Legion-Media
Жінка приїхала в лікарню, але не змогла потрапити на її поріг, Legion-Media

Через скандал вагітна дівчина рознервувалася і у неї почав боліти живіт. Вона подзвонила батькові, той приїхав через 20 хвилин. Чоловік почав скандалити, вимагаючи щоб його дочку прийняли. Незабаром дівчину таки прийняли.

"У мене почалися сильні болі, я була готова розплакатися. Я сильно перенервувала. Одна справа, коли тобі просто нахамили, а інше, коли тобі потрібна медична допомога. Мене відправили на четвертий поверх. Медсестра дала мені постільну білизну і відправила в палату. Я захотіла в туалет, і там у мене стався викидень", - поскаржилася дівчина.

За її словами, приблизно через півгодини УЗД підтвердило її побоювання. Дівчина відчувала себе пригніченою і була готова покинути медустанову, підписавши відмову від госпіталізації.

" Я про всяк випадок зателефонувала своєму гінекологу. Вона підтвердила, що можна їхати додому, але попросила залишити лікарняний відкритим. Завідуюча відділенням мені відмовила, пославшись на те, що в лікарні не робили операцію і ніякої провини лікарів в тому, що трапилося не", — додала вона.

Нагадавши 11-річна дівчинка народила від співмешканця матері і хоче назвати сина на честь батька. 11-річна дівчинка народила від 46-річного співмешканця матері

Раніше Знай писав, у притоні серед п'яної в устілку компанії виявили опікунку з малятком: "погрожували..."

Також Знай повідомляв, вагітна мати-одиначка залишилася один на один з бідою високо в горах-допомогли добрі люди