Стало відомо про те, що в Харкові жінка викликала поліцію, адже випадковий знайомий втік від неї після інтимної близькості. Не змогла цього пробачити йому.

Про це всім вона розповіла копам, курйозний інцидент потрапив на відео, яке опублікували в мережі.

Справа в тому, що в Харкові жінка викликала поліцію, і заявила про згвалтування. Однак, як виявилося, це був помилковий виклик, який був поривом "жіночої образи".

Вона познайомилася з чоловіком, вступила з ним в інтимну близькість, після чого він практично відразу втік. Щоб трохи згладити свою провину, він залишив їй компенсацію-купив каву, сигарети, а також крем для обличчя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мене ніхто не ґвалтував, це помилковий виклик. Фактично, оральний секс був, але він був за угодою сторін. Ніхто мене не ґвалтував. Чому викликала поліцію? Чисто жіноча образа", - розповіла жінка.

Так правоохоронці дізналися, що ніякого зґвалтування не було, і все було обопільно.

Випадковий знайомий просто скористався жінкою, і вирішив зникнути.

Патрульна поліція, фото: Instagram
Патрульна поліція, фото: Instagram

"Молодий чоловік купив мені сигарети, каву і крем для обличчя, там, в аптеці. Але втік від мене. Ми займалися сексом, але він втік. А я закохалася, ну як завжди", - з сумом продовжила місцева мешканка.

Ця історія повеселила користувачів мережі, так як через деякий час ролик просочився в інтернет.

Нагадаємо, що 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах

Раніше повідомлялося, що 11-річна дівчинка народила від співмешканця матері і хоче назвати сина на честь батька

Також, у кублі серед п'яної в устілку компанії виявили опікунку з малятком