Стало відомо про черговий інцидент, який стався в одному з поїздів Укрзалізниці. Жінку знову намагалися зґвалтувати, але, цього разу ґвалтівник до неї не дістався.

Про це постраждала Надія Кушнір написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сталося це в поїзді Львів-Київ, і українка ділиться, що в той самий день в поїзді до неї почав чіплятися чоловік, і говорити їй образливі речі. Після слів він почав переходити до дій, і після першого фізичного контакту з його боку вона перелякана вибігла зі свого купе і побігла до провідниці.

Скандал в потязі, фото: скріншот
Скандал в потязі, фото: скріншот

"Сьогодні вночі в поїзді мене намагалися зґвалтувати. Я почала кричати "що відбувається", він шарахнувся і почав говорити, що вже нічого не відбувається, чапнула сумку з гаманцем і документами і погнала до провідниці!"- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За допомогою далі довелося звертатися і до начальника поїзда, однак, після цього версія нападника відразу змінилася. Він заявив, що він голосно хропів, тому та і вибігла з купе.

Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео
Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео

Її переселили до іншого чоловіка, який самостійно викупив все купе, і той їй прочитав лекцію про те, що п'яним чоловікам потрібен інтим.

У коментарях під постом співробітники Укрзалізниці пообіцяли розібратися з інцидентом, і звернутися до співробітників правоохоронних органів, щоб ті розібралися з ситуацією.

Скандал в потязі, фото: скріншот
Скандал в потязі, фото: скріншот

Трохи пізніше Надія Кушнір записала ще один пост, в якому пошкодувала про те, що винесла все на публіку.

"Даремно я написала Взагалі той пост. Потрібно було мовчати і не вигрібати ось ці «прокоментуйте нам в прямому ефірі", насрати в якому ви стані там, давайте розтягнемо це на чудові сенсації" - сказано там.

Далі вона лише зазначила, що пропаде з мережі на кілька днів, щоб побути наодинці, і переварити всю інформацію.

Потяг, фото з вільних джерел
Потяг, фото з вільних джерел

Варто відзначити, що Надія Кушнір є художником, і одним з автором проекту "гусак в метро". Її роботи висять на більшості станцій столичного метрополітену.

Нагадаємо, дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе Київського поїзда - "прокинулася від ударів по голові"

Як повідомляв Знай.ua, побита в поїзді Настя Лугова і Alyona Alyona заспівали про насильство в Україні: "Жінок насправді б'ють"

Знай.ua писав ,"Ти ніхто і чоловікові твоєму Пi**а", - під Києвом депутат погрожує членам виборчкому.